Kosten voor riool ontstoppen in Zaandam

Een verstopt riool kan voor veel overlast zorgen. Bij ons ontstoppingsbedrijf hanteren wij een vaste uur tarief van €150,- inclusief btw voor het ontstoppen van uw riool in Zaandam en omgeving. Hieronder leest u meer over onze diensten en kosten.

ONTSTOPPINGSDIENST NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

afvoer ontstoppen Zaandam

Onze tarieven

Ons uur tarief voor het ontstoppen van uw riool is €150,- inclusief btw. Dit tarief is exclusief eventuele voorrijkosten en parkeerkosten. Indien tijdens het ontstoppen gebruik wordt gemaakt van onze camera inspectie, dan komt daar €100,- bij in overleg. Als u alleen gebruik wilt maken van onze camera inspectie of stank detectie, dan betaalt u €150,- inclusief alles. Wij werken met eerlijke en transparante tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Riool reparatie

Mocht blijken dat er sprake is van een riool reparatie, dan zullen wij een offerte voor u maken. Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren weet waar u aan toe bent. U krijgt bij ons altijd vooraf duidelijkheid over de kosten. Onze tarieven zijn transparant en eerlijk.

riool reparatie
gootsteen ontstoppen

Drie maanden garantie op onze werkzaamheden

Wij zijn een professioneel ontstoppingsbedrijf en werken met ervaren en deskundige medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom geven wij drie maanden garantie op onze ontstoppingswerkzaamheden. Mocht het probleem zich binnen drie maanden opnieuw voordoen, dan zullen wij dit kosteloos voor u oplossen.

Betaalbare tarieven voor het ontstoppen van een riool in Zaandam

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom bieden wij betaalbare tarieven voor het ontstoppen van uw wc in Zaandam en omgeving. Wij bieden vooraf duidelijkheid over de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze tarieven zijn eerlijk en transparant.

riool ontstoppen

Contact opnemen voor afvoer ontstoppen in Zaandam

Wilt u meer informatie over onze tarieven voor riool ontstoppen in Zaandam en omgeving? Neem dan contact op met ons ontstoppingsbedrijf. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het oplossen van uw probleem. U kunt ons bereiken via onze website of via telefoonnummer. Wij helpen u graag verder.

Scroll naar boven